Verzeker dat Amersfoorters keivrij blijven.

Amersfoort voor Vrijheid Favicon

Amersfoort voor Vrijheid

Sylvie van der Voort-Lazet | Kandidaat 8

Sylvie Lazet

kandidaat 8

Ik ben Sylvie Lazet (44), geboren in Rotterdam en sinds 20 jaar inwoner van Amersfoort. Ik heb 2 kinderen, 2 honden en een paard. Ik ben energetisch therapeut en ondernemer. Ik ben er van overtuigd dat een samenleving er anders uit zou kunnen zien en waar vrijheid ons basisrecht is en niet iets waar je voor moet vechten.

In het dagelijkse leven hou ik me veel bezig met spiritualiteit en innerlijke ontwikkeling. Van zowel mijn eigen ontwikkeling als van anderen. Ik begeleid in mijn praktijk mensen op het pad naar meer ZelfLiefde.

In 2019 heb ik ook een boek geschreven: De sleutel tot ZelfLiefde. Het leven waarin we leven vraagt veel van ons, te veel eigenlijk en is niet liefdevol voor mensen. Ik denk dat een samenleving zou kunnen veranderen als wij eerst zelf veranderen, want het leven is een spiegel van ons collectieve bewustzijn. Wanneer mensen vanuit ZelfLiefde hun grenzen gaan aangeven, vanuit zelfrespect en hun stem laten horen moet de samenleving op den duur wel veranderen.

Tevens ben ik sinds januari 2021 bezig met rechtszaken tegen de overheid vanwege de landelijke verplichting van de mondkapjes. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de mondkapjes zeer ongezond zijn en niet werken en door massaal verkeerd gebruik juist een averechts effect hebben. De keuze om dit aan te gaan kwam puur vanuit mijn hart.

Ik denk dat een hoop dingen anders zouden kunnen dan de manier waarop wij leven en dat dat slechts politieke keuzes zijn. Ik denk dat wij mogen groeien naar een ander soort samenleving waar keuzes vooral gemaakt worden vanuit het hart.

Dit is een bijzondere tijd waarin we leven en ik ben dankbaar dat ik wellicht ook via deze weg iets kan bijdragen aan een mooiere toekomst, gebaseerd op liefde, openheid & transparantie.

“Daar waar angst regeert, is te weinig liefde”