Verzeker dat Amersfoorters keivrij blijven.

Amersfoort voor Vrijheid Favicon

LIJST 14              Amersfoort voor Vrijheid

Amersfoort voor Vrijheid - DE PODCAST

Wij willen politiek voor iedereen toegankelijk maken. Daarom hebben wij ervoor gekozen om naast ons geschreven partijprogramma ook een podcast serie op te nemen waarin wij diverse onderwerpen uit ons verkiezingsprogramma bespreken.

# 1 PODCAST: Meer burgerlijke inspraak d.m.v. directe democratie.

In aflevering 1 van de Amersfoort voor Vrijheid podcast gaat lijsttrekker Tom van Lamoen in gesprek met Johan Zijlstra en Hugo de Groen over het realiseren van meer burgerlijke inspraak d.m.v. directe democratie.

# 3 PODCAST: Grondrechten beschermen

In aflevering 3 van de Amersfoort voor Vrijheid podcast gaat advocaat Hugo de Groen, kandidaat 5 op de lijst in gesprek met lijsttrekker Tom van Lamoen over de spoedwet en waarom het noodzaak is onze grondrechten te beschermen.

# 2 PODCAST: Vrij ondernemen

In aflevering 2 van de Amersfoort voor Vrijheid podcast gaat Sylvia de Boer, kandidaat 4 op de lijst in gesprek met lijsttrekker Tom van Lamoen over het ondernemerschap.

# 4 PODCAST: Duurzaamheid en de energietransitie

In aflevering 4 van de Amersfoort voor Vrijheid podcast gaat Johan Zijlstra, kandidaat 3 op de lijst in gesprek met lijsttrekker Tom van Lamoen over duurzaamheid, het klimaat en de energietransitie.

DE PODCAST - Playlist