Verzeker dat Amersfoorters keivrij blijven.

Amersfoort voor Vrijheid Favicon

LIJST 14              Amersfoort voor Vrijheid

DE AVV PODCAST

Wij willen politiek voor iedereen toegankelijk maken. Daarom hebben wij ervoor gekozen om naast onze geschreven content, ook een podcast serie te maken. 

In onze podcast bespreken wij onze visie/standpunten rondom de diverse kwesties die binnen onze gemeente (en soms landelijk) spelen. 

Ook nodigen wij diverse gasten uit waar wij mee in gesprek gaan.
Dit zijn vaak inwoners van Amersfoort, maar soms ook experts uit de wijdere omgeving.

Heb jij een leuk idee/onderwerp voor een podcast?
Of wil je zelf graag een keer met ons gesprek?
Stuur dan een mailtje naar info@amersfoortvoorvrijheid.nl

Nieuwste aflevering: #6 Terugblik op 2022

In aflevering 6 van de Amersfoort voor Vrijheid podcast blikken fractievoorzitter Tom van Lamoen en buitengewoon fractieleden Sylvia de Boer en Sylvie Lazet terug op hun eerste jaar in de (lokale) politiek. Ook neemt Sylvia afscheid als buitengewoon fractielid maar blijft zij voor de partij actief als fractiemedewerker.

# 5 PODCAST: Alternatief onderwijs

In aflevering 5 van de Amersfoort voor Vrijheid podcast gaat fractievoorzitter Tom van Lamoen in gesprek buitengewoon fractielid Sylvia de Boer over alternatieve vormen van onderwijs.

# 3 PODCAST: Grondrechten beschermen

In aflevering 3 van de Amersfoort voor Vrijheid podcast gaat advocaat Hugo de Groen, kandidaat 5 op de lijst in gesprek met lijsttrekker Tom van Lamoen over de spoedwet en waarom het noodzaak is onze grondrechten te beschermen.

# 1 PODCAST: Meer burgerlijke inspraak d.m.v. directe democratie.

In aflevering 1 van de Amersfoort voor Vrijheid podcast gaat lijsttrekker Tom van Lamoen in gesprek met Johan Zijlstra en Hugo de Groen over het realiseren van meer burgerlijke inspraak d.m.v. directe democratie.

# 4 PODCAST: Duurzaamheid en de energietransitie

In aflevering 4 van de Amersfoort voor Vrijheid podcast gaat Johan Zijlstra, kandidaat 3 op de lijst in gesprek met lijsttrekker Tom van Lamoen over duurzaamheid, het klimaat en de energietransitie.

# 2 PODCAST: Vrij ondernemen

In aflevering 2 van de Amersfoort voor Vrijheid podcast gaat Sylvia de Boer, kandidaat 4 op de lijst in gesprek met lijsttrekker Tom van Lamoen over het ondernemerschap.

DE PODCAST - Playlist